Access Consciousness Bars®  Hoofdrust Voor Jou

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn, die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet toestaat om te ontvangen? Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in welk leven dan ook hebt opgeslagen. Dit is een mogelijkheid voor jou om alles los te laten! 

Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt het hoofd uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten.   Een Access Bars® sessie ruimt dus letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd.

Access Bars® is een ware bijdrage voor mensen die gespannen en gestrest zijn, voor piekeraars, voor AD(H)D-ers. Velen met angsten en trauma’s vinden eindelijk weer rust en genieten weer van het leven na het ontvangen van Access Bars®

Loop je al een tijdje op je tenen en heb je het eigenlijk te druk gehad? Misschien ben je geestelijk en lichamelijk uitgeput en geeft je lichaam aan dat je het rust nodig hebt.

Stress-Relax Waar kies jij voor, luister je naar je lichaam of “kan je het allemaal wel aan” ?

Als ervaringsdeskundige adviseer ik juist niet te lang door te blijven lopen met chronische stress. Wanneer je eenmaal een Burn-out hebt, duurt de herstelperiode langer dan wanneer je bijtijds aan de bel trekt. Voorkomen is beter dan genezen!

 

 

Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin over Access Bars®

Dr. Jeffrey L. Fannin, Neurowetenschapper, heeft wetenschappelijk aangetoond dat een Bars sessie heilzaam werkt op het brein en de rest van het lichaam. Er ontstaat meer rust in het hoofd en het hele systeem. Mensen komen anders in het leven te staan doordat er meer ruimte ontstaat in het voorheen overvolle brein.