Aroma Touch Therapie

AromaTouch Therapie is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.
dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De voeten verbinden ons met de aarde. Een goede verbinding met de aarde geeft meer balans in de energiehuishouding. De reflexzones onder de voeten staan in verbinding met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Zodra je psychisch of emotioneel te zwaar belast bent, zal ook je lichaam heel makkelijk uit balans te brengen zijn. Voeten kun je zien als jouw basis. Ze gronden je letterlijk en figuurlijk. Via de voeten kun je loslaten en door voeten te in te wrijven met doTERRA’s essentiële oliën  kun je het loslaten stimuleren.De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

  • Stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem,
  • Ontstekingen in uw lichaam verminderen
  • Het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel .
  • Psychisch of emotioneel meer in balans

Welke oliën worden er gebruikt en voor welk doel?

* Stress vermindering > Balance en Lavendel
* Versterken van uw immuunsysteem > Melaleuca en On Guard
* Ontstekingsremmend en spierontspannend > AromaTouch en Deep Blue
* Homeostase ( het in evenwicht houden van voeding- en afvalstoffen in een cel) > Wild Orange en Peppermint

Wat kun je verwachten als je bij mij voor een AromaTouch behandeling komt?

De behandeling/massage duurt ongeveer 45 minuten. Tijd van de gehele behandeling is ongeveer ongeveer 1 uur. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest.Deze techniek is in principe geschikt voor iedereen door de zachte manier van behandelen maar ook zeer geschikt voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. AromaTouch heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend.

Een cadeautje voor jezelf….

Je ligt lekker ontspannen op de buik met ontbloot bovenlichaam, verdere kleding hou je aan. Je ligt op en onder een badlaken.
Daarna heerlijk bijkomen met thee of water.

Geniet van deze ontspanning!

Behandelingen dingen 24 uur van te voren worden afgezegd, anders worden ze in rekening gebracht. Er is geen pin aanwezig!