Aromatherapie betekent letterlijk geuren therapie en werkt holistisch. De geur van de olie heeft effect op de emoties, de chemische werking heeft effect op het lichaam. De aromatherapie is uitermate geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast wordt er veelal behandeld met natuurlijke producten  van doTERRA’s essentiële oliën voor o.a. baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

AromaTouch Therapie is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.
dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten. De voeten verbinden ons met de aarde. Een goede verbinding met de aarde geeft meer balans in de energiehuishouding. De reflexzones onder de voeten staan in verbinding met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam. Zodra je psychisch of emotioneel te zwaar belast bent, zal ook je lichaam heel makkelijk uit balans te brengen zijn. Voeten kun je zien als jouw basis. Ze gronden je letterlijk en figuurlijk. Via de voeten kun je loslaten en door voeten te in te wrijven met doTERRA’s essentiële oliën  kun je het loslaten stimuleren.

De toepassing heeft als doel het  zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

  • Stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem,
  • Ontstekingen in uw lichaam verminderen
  • Het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel .
  • Psychisch of emotioneel meer in balans

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. U wordt  op uw rug en voeten gemasseerd , de massage duurt ongeveer 60 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kanker-patiënten.

Je ligt lekker ontspannen op de buik met ontbloot bovenlichaam, verdere kleding hou je aan. Je ligt op en onder een badlaken. Geniet van deze ontspanning!