Toen u werd geboren, kwam u bij de vibraties van alles wat de generaties voor u wilden. U bent de manifestatie van de uitbreiding van de vorige generatie. De taak van iedere generatie is nog verder uit te breiden, gewoon omdat het mooi en plezierig is. Op de een of andere manier lieten we onszelf levende standbeelden worden die de ervaringen van het verleden opnieuw beleven en er slachtoffer van worden. Uw genen zijn een blauwdruk die is gevormd door het verleden zodat u een beginpunt hebt als u arriveert. Uw genen bepalen niets, dat doet u zelf. Bevrijd uzelf en word wie u weet dat u bent

Access Body Process:
Een prachtige combi die je leven zoveel makkelijker zal maken. Wist jij dat we maar een klein deel van ons brein gebruiken?  Deze intensieve processen  om je te ontdoen van patronen en overtuigingen van onze opvoeders en ouders om daarna ons brein helemaal te kunnen benutten. Dit Body Process bestaat uit 2 processen in 1 sessie De activatie is een toevoeging op de BMM biometrische nabootsen…Dit zou je makkelijker laten leren, meer ruimte geven om je eigen methodes te bedenken en uitvoeren met meer gemak dan je ooit dacht te kunnen ontvangen en uitvoeren.

Biometic:
Wat jij vastzet  in je lichaam om anderen te kopiëren of begrijpen

Biomimetric:
Hoe jij jezelf plaatst in relatie tot een ander.Wat is het  wat je van levensbelang vindt om andermans paden, pijnen en realiteiten je eigen te maken en op te sluiten in je Biomimetric.
Wat als je dit allemaal kunt loslaten en je 90% van de breincapaciteit kunt benutten zodat je beter kunt leren?

Het Process:
Je gaat heerlijk liggen op de zij of rug en ik plaats een hand in je nek en op je onderrug, daarnaast zet ik de energie aan en zeg ik de Clearing Mantra.Tenslotte gaan we nog 10 min  je kruin en hals  zacht aanraken voor activatie.

Wat doen de lichaamsprocessen?
– terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
– regenereren of elimineren van bepaalde cellen
– lijfelijke verjonging
– gewichtsverlies
– het verbeteren van het gezichtsvermogen
– verjonging van de huidcellen
– immuun systeem boost
– trauma verwerking en oplossing in het lichaam
– verbetering van de spijsvertering
– opruimen van de overblijfselen van drugsverleden, medicatie en anestesie etc.