Ben je herstellende van een burn-out of zit je er nog midden in?
Raak jij soms ook de verbinding met jezelf kwijt, door al die invloeden van anderen? Heb je genoeg van de saboteurs? Ik leer je om je daar vanaf te sluiten door verschillende tools toe te passen.

Leef jij op de automatische piloot?
Wil jij andere keuzes maken maar je hebt nog een zetje nodig?
Ik nodig je uit om samen met mij gedurende 1 dag aan de slag te gaan om meer bewustzijn te creëren zodat je andere keuzes kunt maken.

GA JIJ DEZE UITDAGING AAN?

Je krijgt 2 bodyprocessen en gedurende de dag coaching gesprekken
Het zijn energetische processen die werken op je lichaam, op je bewustzijn, op jouw hele zijn; body, mind & soul.

Wat krijg je gedurende de dag:

Energetisch Lichaamsproces BMM: Uitroeiing, eliminatie & afname van de biomimetische en biomimetrische nabootsing van andermans pijnen, paden en realiteiten.
Dit verandert waar we ons leven en lichaam creëren door anderen na te doen, te willen begrijpen, en onze eigen keuze vergeten.
Biomimetisch is wat je in het lichaam vastzet in een poging om anderen te begrijpen. Je bootst andermans paden en standpunten na als je anderen wilt kunnen begrijpen. Dat vereist dat je die overeenkomsten in je eigen lichaam vastzet om vanuit jouw zienswijze helderheid te verkrijgen over hun zienswijze.
Biomimetrisch is hoe jij probeert jezelf te plaatsen in de ruimte van de ander; hoe je relaties probeert te laten werken, hoe je binnen een relatie probeert om jullie bij elkaar te laten passen (dat kan zowel werkrelaties, vriendenrelaties als liefdesrelaties zijn).Dit zijn jou blokkades en deze blokkades gaan wij uitroeien en elimineren.
Jouw lichaam heeft het vermogen om zichzelf te herstellen,helaas hebben wij zelf vaak standpunten die dat tegenhouden. Elk vastgezet standpunt (gedachte, overtuiging, conclusie) zet je lichaam vast.

Energetische facelift
Energetisch facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.
Wat doet dit proces? Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.
Door heerlijk ontspannen, zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en nek, werkt de Access Energetic Facelift met jouw lichaamscellen om ze te herstellen en verlevendigen. Tegelijkertijd lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die jij hebt over je lichaam op.
Alhoewel op het gezicht gedaan, bewerkstelligt het een algehele lichaamslift.

1 op 1
Coachingsgesprekken om meer helderheid te creëren. Zodat je ANDERS gaat denken, ANDERS gaat voelen en ANDERS gaat doen

Wanneer je ‘The RESET’ eenmaal gedaan hebt zul je al snel meer kunnen Leef Geef Genieten; Leef het leven dat jij wilt leven, Inspireer anderen door je ware zelf te zijn en Volg je hart want dat ben jij.

Dit betekent dat je meer voldoening haalt uit alles wat je onderneemt, je veel meer energie hebt doordat er geen energie meer verloren gaat en misschien wel het belangrijkst, dat je nu meer tijd voor jezelf hebt.

Het is tijd om te leven vanuit jouw persoonlijke vrijheid. Vrijheid om keuzes te maken, vrijheid in je dagelijks leven, vrijheid in je relaties en vrijheid op het werk. Door jezelf te RESETTEN creëer je jouw persoonlijke vrijheid en neem je de regie over jouw leven weer in eigen hand

Kosten:
€ 189,00 voor 1 dag
van 10.00 ToT 16.00 uur
Gezonde lunch en de hele dag diverse versnaperingen en koffie, thee

Neem gerust contact op als je nog tegen vragen aan loopt.

Ga jij de uitdaging aan?

Opgave: info@intenseresetcoaching.nl