Ben je herstellende van een burn-out of zit je er nog midden in?
Raak jij soms ook de verbinding met jezelf kwijt, door al die invloeden van anderen? Om te leven volgens ZIJN-DOEN-HEBBEN is het belangrijk om proactief en assertief te zijn. Want vaak zetten prioriteiten van anderen je onder druk. Om ‘ja’ te zeggen tegen belangrijke dingen moet je leren ‘nee’ zeggen tegen andere dingen die wellicht dringend zijn, maar voor jou minder belangrijk. Vaak heb je moed nodig om je hart te volgen. Het is belangrijk om te leren om vriendelijk en zonder smoesjes‘nee’ te zeggen tegen dingen die voor jou niet belangrijk zijn.Dat leer je door binnen in je een nog groter‘ja ’te laten klinken,ja tegen de belangrijke waarden in jouw leven

Leef jij op de automatische piloot?
Wil jij andere keuzes maken maar je hebt nog een zetje nodig?
Ik nodig je uit om samen met mij gedurende 1 dag aan de slag te gaan om meer bewustzijn te creëren zodat je andere keuzes kunt maken.Belangrijk is dan om te ontdekken hoe het komt dat je dingen doet die je eigenlijk liever niet wilt.

De training in 1 dag weten wat je wilt is opgebouwd rondom de 5 delen oefeningen en 2 delen theorie ontdek je wie je bent ,wat je wilt ,hoe jij een bijdrage kunt leveren aan je omgeving ,hoe je blokkades kunt oplossen en hoe je jouw doelen en verlangens in de wereld zet.

Ik heb in 2000 een burn-out gehad en ik ben heel depressief geweest.Ik vond het leven ingewikkeld en ik wist niet waarom ik hier was.Tijdens mijn burn-out periode heb ik ontdekt dat ik hoog sensitief ben.Als kind wist ik dat natuurlijk niet.Omdat ik het lastig vond om aansluiting te vinden heb ik mij aangepast aan de verwachtingen van anderen.Ik deed mijn best om ‘normaal’ te zijn.Ik kon goed leren, ik deed verschillende opleidingen en verschillende  banen en aan de buitenkant leek alles op orde.Totdat ik een burn-out kreeg. .Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. In 2017 wederom zat ik weer tegen een burn-out aan en ontdekte ik dat ik niet met mijn ziels missie bezig was en heb het roer weer volledig omgegooid. Nu kan ik andere mensen helpen met mijn ervaringen.

GA JIJ DEZE UITDAGING AAN?

Wat krijg je gedurende de dag:

2 delen theorie
5 delen oefeningen

Je gaat anders kijken wat je doelen zijn en ontdekken wat je echt wilt en daarna doen wat je echt wilt.

Datums: Zaterdag  15 en 22 , 29  februari ,7 en 14 maart

We werken in kleine groepen van max 4 mensen

Kosten:
€ 150,00 voor 1 dag incl BTW
van 10.00 ToT 17.00 uur
De hele dag diverse versnaperingen en koffie, thee

Neem gerust contact op als je nog tegen vragen aan loopt.

Ga jij de uitdaging aan?

Opgave: info@intenseresetcoaching.nl