Wil je Access Bars leren geven?
Iets wat een liefdevolle verbinding en vreugde geeft en wat je uit kan wisselen met familie en vrienden? Of wil je het toe passen in je praktijk? De Bars kan je ook in combinatie met bijvoorbeeld massage, haptonomie, osteopathie, psychologie enz. een geweldige toevoeging

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet laat ontvangen. Het is als het indrukken van de delete-knop op je computer. Alle gedachten, gevoelens en emoties die jou vastzetten, die ervoor zorgen dat je dezelfde patronen steeds maar blijft herhalen in je leven, lossen erdoor op.

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn, die, als ze licht worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten dat jou niet toestaat om te ontvangen? Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in welk leven dan ook hebt opgeslagen. Dit is een mogelijkheid voor jou om alles los te laten!

Duizenden mensen hebben Access Bars gebruikt om allerlei aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angsten, spanningen, stress en nog veel meer. Op z’n slechtst zul je je voelen alsof je net een geweldige massage hebt gehad. Op z’n best kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.
Hoe zou het zijn om deze simpele techniek zelf te leren om hem toe te passen op jezelf en anderen? Welke bijdrage zou dat zijn in jouw leven?

Wat gebeurt er in de Bars class?

  • Je krijgt een Bars ‘manual’ en een ‘head chart’ om je te helpen bij het geven van een sessie.
  • Je krijgt 2 keer de complete Bars behandeling en je zal ook 2 keer een complete Bars behandeling geven.
  • Daarbij help ik je met mijn uitleg en je mag natuurlijk gedurende de hele dag vragen stellen.
  • We kijken een korte film met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, grondleggers van Access Consciousness.
  • Je leert mensen kennen die net als jij de Bars klas hebben gevolgd (heel handig om de Bars mee te oefenen)
  • Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven.

Elke class wordt gecreëerd samen met iedereen die ervoor kiest om naar die desbetreffende class te komen. Er word voor een  lunch gezorgd met soep en broodjes. Veder is er koffie en thee, water en versnaperingen gedurende de dag aanwezig


Volwassen betalen €300,00

Wanneer?
Op aanvraag . Ik werk graag met z’n tweeën, zodat je alle aandacht krijgt!

Opgave via het contactformulier