MTVSS is één van de verrassende Body Processen van Access en wordt ook tijdens the Foundation uitgewisseld. Dit proces is net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Proces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen. MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.Volgens de Access Consciousness oprichter Gary M. Douglas heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid teweeg gebracht na 10 á 20 sessies van 90 minuten, liggend aan de ernst van de klachten. MTVSS haalt de blokkade weg en is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

We doen nog net alsof we alles onder controle hebben, maar diep in ons hart weten we dat dit slechts een illusie is. De snel veranderende wereld biedt kansen, maar heeft voor velen ook zijn prijs. Slapeloosheid, zorgen en depressie, om er maar een paar te noemen. Meer dan zestig procent van alle medische klachten heeft als directe of indirecte oorzaak stress.
D.m.v MTVSS en KI kan dit verholpen worden.

KI: Kracht van Binnenuit
In deze hectische tijden zoekt u een eenvoudige manier om uw innerlijke kracht (KI) sterk te maken. Het KI punt is je innerlijke krachtpunt en het toevoerpunt van levensenergie U wilt zich niet gek laten maken door de lawine aan slecht nieuws dat over ons heen wordt gestort. Maar hoe doet u dat? Maak nu een afspraak!