RUST IN HET KOPPIE VAN JE DRUKKE KIND

RUST IN HET KOPPIE VAN JE DRUKKE KIND

Herken je dat?
Dat je kind maar niet rustig op zijn stoel kan blijven zitten. Dat het niet aan tafel kan blijven tot iedereen klaar is met eten. Dat het ook in de klas niet rustig op een stoel kan zitten en altijd maar zit te friemelen, te tikken of te rommelen. Dat het zich niet kan concentreren. Dat het andere kinderen in de klas afleidt en van het werk afhoudt.

Dat je daar als ouder commentaar op krijgt van de leerkracht. Dat er gesuggereerd wordt dat je je kind moet laten testen. Dat je kind weleens ADD of ADHD zou kunnen hebben. Dat het je aangeraden wordt om je kind medicatie als Ritalin of Concerta te laten slikken of dat je kind dat wellicht al doet. Dat dat ten koste gaat van de eetlust van je kind. Dat je kind ’s avonds maar niet af kan schakelen. Dat naar bed gaan en gaan slapen problemen geeft. Dat je doet wat je kunt, maar dat je er zelf als ouder soms ook even horendol van wordt en het soms echt even niet meer weet.

Met Access Bars krijgt jouw drukke kind weer rust in het hoofd. De behandeling is erop gericht alle overbodige spanning en energie in het lichaam van je kind los te laten. Je kind kan eindelijk eens even afschakelen en hoeft helemaal niets meer. Veel kinderen zijn zo opgelucht na afloop van een Bars sessie, dat het weer rustig is vanbinnen, alsof er is opgeruimd en schoongemaakt. Onrust in handen en voeten, benen en armen vallen weg en het lijkt alsof je kind in het niets terecht is gekomen: geen actie, geen prikkels en even geen alertheid meer.