Lezing Access Familiy: Opvoeden in een nieuwe tijd van overprikkeling naar helderheid.

Herken je dat? 
Dat je kind maar niet rustig op zijn stoel kan blijven zitten. Dat het niet aan tafel kan blijven tot iedereen klaar is met eten. Dat het ook in de klas niet rustig op een stoel kan zitten en altijd maar zit te friemelen, te tikken of te rommelen. Dat het zich niet kan concentreren. Dat het andere kinderen in de klas afleidt en van het werk afhoudt. Dat je daar als ouder commentaar op krijgt van de leerkracht. Dat er misschien wel gesuggereerd wordt dat je je kind moet laten testen. Dat je kind weleens ADD of ADHD zou kunnen hebben. Dat het je aangeraden wordt om je kind medicatie als Ritalin of Concerta te laten slikken of dat je kind dat wellicht al doet. Dat dat ten koste gaat van de eetlust van je kind. Dat je kind ’s avonds maar niet af kan schakelen. Dat naar bed gaan en gaan slapen problemen geeft. Dat je doet wat je kunt, maar dat je er zelf als ouder soms ook even horendol van wordt en het soms echt even niet meer weet.

Access Family:
De insteek van Access Family is het loslaten van overprikkeling en het ontwikkelen van helderheid, zodat je kind in zijn / haar eigen kracht komt te staan. Door deze manier van werken voelt je kind zich gehoord en gezien, waardoor het zichzelf kan zijn.

Waarom het Nieuwe opvoeden?
De helderheid van de huidige generatie kinderen vraagt ons om in onze manier van opvoeden te verdiepen. Een opvoeding die gebaseerd is op straffen en belonen is voor hun niet toereikend. Zij willen de verbinding voelen en gehoord worden.
In 5 modules maak jij de vertaalslag naar het nieuwe opvoeden.We wijzen je de weg naar nieuwe inzichten en vaardigheden die je kunt voorlezen aan je kind.
We helpen je de shift te maken naar de nieuwe energie van de 5de dimensie, de energie die voor jouw kind al zo vanzelfsprekend is

Inleidende module:
Waarom raakt mijn kind overprikkeld?
Wat is nieuwe Tijd?
Opvoeden toen en nu: De verschillen
Jouw veranderde rol als opvoeder

Module 1: Aarden
Stevigheid en vitaliteit brengen je kind  ZELFVERTROUWEN

Module 2: Afstemmen
Eigenheid en flexibiliteit brengen je kind BEWUSTZIJN

Module 3: Aandacht richten
Focus en begrenzing brengen je kind AANWEZIGHEID

Module 4: Accepteren
Zelfliefde en verbinding brengen je kind OVERGAVE

Het biedt je vast en zeker informatie en inspiratie, concrete handvatten en veel nieuwe inzichten. Je bent van harte welkom!

Deelname:

Voor kids, ouders, studenten, opvoeders, leerkrachten
€10 per persoon, € 15 voor beide ouders samen
max 40 personen.

Woensdagavond 27 juni
Tijd: 19.30 tot 22.30 uur
Plaats: Voel je Goed centrum
Fonteinland 7 Leeuwarden
Eerste verdieping

Inschrijven :

Telefonisch 06-43492311

Mail: info@intenseresetcoaching.nl

https://www.intenseresetcoaching.nl Marijke van der Galën
https://www.onlineopvoedcafe.nl        Conchita van Dijk

Of neem contact op via het contactformulier!