Vitaliteitcoach

Als vitaliteitcoach begeleid ik mensen om hun plezier in hun (werk)leven  weer terug te krijgen en het leven creëren wat jij graag wil, zonder oordeel en vooroordelen.
Ik help om mensen te laten herstellen van stress en burn-out,   om opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en leven door te werken aan een betere balans, door je in contact te brengen met je waarden en drijfveren. Zijn dit de vragen die je bezig houden? Dan zoeken wij samen naar de antwoorden!

Wat kost energie en wat geeft energie?

Wat vind je belangrijk in je leven?

Waar ben ik goed in?

Waar ben je dankbaar voor?

Wat heb ik nodig?

Wat geeft jou leven betekenis?

Wat is er meer mogelijk?

Wat houd je tegen?

Wat voelt het zwaar of voelt het licht?

Wat is er voor nodig om de juiste keuzes te maken om je talenten volledig te ontwikkelen?

Wat is er voor nodig om  in balans te blijven?

Wat is er voor nodig om beter om te gaan met angsten?

Wat is er voor nodig om creatief te zijn en te denken in oplossingen?

Ik gebruik verschillende gesprekstechnieken. Ieder mens is uniek, dus kies ik een manier om zaken aan te pakken en toe te passen wat past bij de persoon.

 ‘Coachen is een opbouwende gelijkwaardige manier van gespreksvoering waarbij de gecoachte zelf verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van in potentie aanwezige competenties. Dit proces voltrekt zich door het opsporen en wegnemen van weestand en door het bewust worden van al aanwezige kennis, vaardigheden en talenten’

Alles binnen de professionele relatie is vertrouwelijk en wordt met respect en betrokkenheid uitgevoerd en met veel empathie!!

Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier. “Wat houd je tegen’?