Access Bars Sessie €85,00 per 75 min 3 sessies voor €240.00
 Chakra Healing €85,00 per 75 min 3 sessies voor €240.00
 Behandelingen op locatie €85,00 per 60 min + reiskosten
 Relatie coaching voor 2 personen €85.00 per 60 min.
 Loopbaan coaching €8500 per  60 min
 HSP coaching €85,00 per 60 min

Alle afspraken die niet binnen 24 uur worden afgezegd moeten wij in rekening brengen!

Kennismakingsgesprek: Aan alle coachtrajecten gaat een intake aan vooraf. Het gesprek zal een introductie zijn van beide kanten. Graag hoor ik wie jij bent en wat je verlangt in je leven, zelf zal ik vertellen wie ik ben als coach en wat ik jou kan bieden. Tijdens de intake gaan we inventariseren op je coachvraag en bepalen we de gewenste doelen. Na de intake gaan we aan de slag op de volgende afspraak. Mocht het zo zijn dat de sessie bijvoorbeeld 10 of 15 minuten langer duurt dan word deze tijd niet in rekening gebracht.* Het tarief is incl. 21% BTW
* Coachsessies buiten Leeuwarden + reiskosten €0.40 per km via routeplanner.

VERGOEDINGEN! Via je werkgever
Sommige werkgevers hebben een extra budget voor opleidingen of coachsessies die aan het werk gerelateerd zijn. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden tot vergoeding.
Denk dan mee met je werkgever over het budget.
Onderzoek uit welk potje het werkgeversbudget zou kunnen komen. Pak eventueel je CAO erbij om te kijken of daar een ontwikkel- of opleidingsbudget in staat. Wanneer je langer dan zes weken ziek bent, kan coaching ook onderdeel uitmaken van het Plan van Aanpak (PvA) voor je re-integratie. Ook een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) kan reden zijn om budget vrij te maken. Veel overheidsorganisaties hebben daarnaast een individueel keuzebudget. Je bent vrij om dit te besteden op welke manier je maar wilt.

Via de belasting:
Als particulier kan je het bedrag voor coachen inclusief de BTW als zorgkosten Het doel van het traject moet een positieve werking hebben op jouw vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling ten gunste van het werk en van jezelf. Informeer altijd eerst bij de belastingdienst. De kosten voor coachen voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf:
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of met de afdeling personeelszaken van het bedrijf waar je werkt

Via de Zorgverzekering:
Coaching en behandelingen worden vaak niet vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Informeer bij je zorgverzekering waar je recht op hebt.