Mijn naam is Marijke van der Galiën
Nadat ik 10 jaar een evenementen bureau heb gehad en HBO studenten heb gecoacht en daarvoor manager ben geweest in de Retail, heb ik in oktober 2017 definitief besloten om een geheel anders koers in te slaan en uit mijn comfortzone te stappen. Nadat ik al veel eerder heb nagedacht in stilte d.m.v meditatie ‘Leer denken wat je wil denken’ en coaching trajecten, studie heb gevolgd en therapeuten heb bezocht voor de trauma’s, waardoor ik gigantisch in een transformatie proces kwam had ik één antwoord: “MENSEN HELPEN”. en dan HOE ? Dat was een fijne zoektocht! Ik heb mij laten inspireren door Master Your Mindset, Hannah Cuppen en Louise Hay en boeken gelezen van inspirerende mensen zoals Eckhart Tolle, Juriaan Galavazi, Hans Peter Roel, waarvan ik handvatten heb gekregen en de puzzelstukjes op een gegeven moment op zijn plaats vielen wist ik welke koers ik moest gaan inslaan en welke ziels missie ik moest gaan volgen.

Mijn zielsmissie:
Ik kwam er tevens achter dat ik HSP ben en altijd anders ben geweest. Nu zie ik dit als kwaliteit en kan andere mensen nu begeleiden. Ik wil mensen gaan begeleiden om ‘RUST IN HUN HOOFD  te creëren zonder beperkingen, stress en angsten. Geen problemen zien en geloven in hun eigen kracht en helpen hun eigen creativiteit toe te passen en te creëren, zodat ze de juiste keuze gaat maken. Jij bent wat je kiest wat je bent. Pas wanneer je helder weet wat je wil, kunnen kansen zich aandienen en kun je leven vanuit bewustzijn. Ik wil je leren om verbinding te maken met jezelf zonder oordeel en met compassie. Wanneer je bereid bent om oude pijn te erkennen, en het in de ogen kijken en te voelen, te onderzoeken en het alsnog te verwerken dan zijn er laatste zetjes nodig om over de drempel te gaan en wil je niet meer in de verkramping en in de angst leven en dan laat je het transformatie proces toe!

Logo:
In mijn logo zit een kompas verwerkt. Deze heb ik laten ontwerpen omdat het je laat nadenken over de gewenste richting van je leven. Hierbij gebruik je je gevoel als innerlijke kompas. Elke stap die je zet en elke beslissing die je neemt, biedt een kans om te achterhalen wat je gevoel daar over zegt. Laat je niet langer afleiden of sturen door verwachtingen van buitenaf. Een kompas geeft geen antwoorden en ook geen uitgestippelde route -beschrijving, maar helpt je wel om de koers te bepalen.

De volgende opleidingen heb ik gevolgd:
Access Bars Practioner en Facilitator
Access Bars BMM Body Process,
Access Bars Energetische Facelift. >Master Class van Michael Pilarczyk
Vitaliteit/lifecoach van Civas
Loopbaancoach van Civas
HSP coach van Civas
>Zen Training Leer Denken Wat Je Wil Denken: Rients Ritskes
Anders Denken< Anders Voelen< Anders Doen: Sabina Hess

Mijn competenties zijn:
Ik ben betrokken bij de ander en kan actief luisteren en wil andere mensen inspireren en motiveren, daardoor kan ik  doelgericht vragen stellen vanuit intuïtie , bewustzijn creëren, plannen en doelen stellen, voortgang en verantwoordelijkheid bewaken. Ik werk vanuit energetische en holistische waarden en vanuit overtuiging  met de persoon die ik nu ben zodat ik mijn missie kan volbrengen. Ik werk volgens de ethische richtlijnen en beroepsnormen.

In de praktijk begeleiden wij mensen bij het vinden naar hun lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch herstel.