Mijn naam is Marijke van der Galiën
Nadat ik 10 jaar een evenementen bureau  heb gehad, heb ik in oktober 2017 definitief besloten om een geheel anders koers in te slaan en uit mijn comfortzone te stappen. Nadat ik al veel eerder heb nagedacht in stilte had ik ëën antwoord: MENSEN HELPEN. Ik ben begonnen met de opleiding Life/ Vitaliteitscoach en  ben FULL-TIME gaan studeren. Ik heb boeken gelezen en een Coach  bezocht , waarvan ik handvatten heb gekregen en de puzzelstukjes op een gegeven moment op zijn plaats vielen wist ik welke koers ik moest gaan inslaan.

Mijn Missie:
Ik wil mensen en kinderen gaan helpen om ‘RUST IN HUN HOOFD  te creëren zonder beperkingen, stress en angsten. Geen problemen zien maar alleen oplossingen en helpen hun eigen creativiteit toe te passen en te creëren.

Ieder mens heeft het zelf genezend vermogen, alleen kan dit vermogen kleiner worden, waardoor klachten niet vanzelf meer overgaan en het lichaam geholpen moet worden.

De keuze; Access Bars/ Hoofdmassage
In oktober  van 2017 ben ik, met deze methodiek in aanraking gekomen Hoe meer ik Access tools leer, hoe meer ik ze toepas hoe meer ik merk dat mijn leven veranderd is. “Het is snel en gemakkelijk, dit ‘moeten’ meer mensen weten”,.Hoe zou het zijn om je hoofd leeg te maken en meer structuur in je hoofd te creëren zonder chaos?
Dit is wat Access doet, zo anders dan andere methoden. Ook zeer geschikt om naast iets anders te gebruiken, zoals wandelen in de natuur of yoga.
Vóór Access heb ik verschillende technieken toegepast; rationele technieken, en spirituele techniek.. Met Access tools heb ik gemerkt dat ik ze op verschillende gebieden op mijn leven kan gebruiken; van ‘s ochtends vroeg opstaan (zwaar voelen vroeg in de ochtend en niet uit bed willen), een gebeurtenis op dat moment veranderen, financiële vooruitgang, depressieve gevoelens veranderen tot prettige nachtrust en voor examens.

De keuze; Burn- Out Reset in 1 dag
In mijn praktijk krijg ik veel mensen met een burn-out of herstellende ervan. Deze mensen geef ik de keus om 1 dag met mij aan de slag te gaan en dan reset ik je met behulp van jou op energetische wijze en d.m.v gesprekstechnieken. Ik heb gemerkt in de loop der jaren dat dit mijn expertise is en dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en hierdoor beter bij hun gevoel kunnen komen wat veel ruimte en inzichten bied.

De Keuze; Cellulite Massage:
Een rode draad in mijn leven is het afvallen en letten op een gezonde levensstijl.  Overgewicht , teveel eten en te weinig lichaamsbeweging is een oorzaak van het ouder worden waarbij de elasticiteit van de huid verloren gaat. Maar dit zijn niet de enige oorzaken , want cellulite kan voorkomen bij jongeren, kinderen en bij slanke vrouwen. Vetcellen die uitzetten lijken toch de belangrijkste verklaring te zijn in het ontstaan van cellulite en zwak bindweefsel.

De keuze;Vitaliteit / lifecoach:
De opleiding lifecoach heeft mij  geleerd hoe je mensen en organisaties kunt begeleiden bij het behouden of terugwinnen van hun eigen vitaliteit en dat een kleine verandering leidt tot een groot resultaat.Waar je energie insteekt groeit. Het enige verschil tussen een probleem en een oplossing is dat mensen de oplossing begrijpen.Ik kan mij inzetten op het gebied van Vitaliteit Management, Coachen bij Stress en Burn-out, Emotiemanagement, De invloed van levensstijl op, Vitaliteit en Voeding, Verandermanagement, Zingeving, Hulp bij kinderen.

Mijn competenties zijn:
Ik ben betrokken bij de ander en kan actief luisteren ,  kan doelgericht vragen stellen vanuit intuïtie , bewustzijn creëren, plannen en doelen stellen, voortgang en verantwoordelijkheid bewaken. Ik werk vanuit energetische en holistische waarden en vanuit overtuiging  met de persoon die ik nu ben zodat ik mijn missie kan volbrengen. Ik werk volgens de ethische richtlijnen en beroepsnormen.

In de praktijk begeleiden wij mensen bij het vinden naar hun lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch herstel.

Ik heb mij verdiept en veel geleerd van:
DE WET VAN AANTREKKINGSKRACHT


Enkele voorbeelden van wat ik heb gedaan:

Opleidingen:
Access Bars Practioner en Facilitator
Access Bars BMM Body Process,
Access Bars Energetische Facelift.
Practioner Soul Body Fusion
Master Class van Michael Pilarczyk
Master NLP,
Vitaliteit/lifecoach van Civas
Intuïtief Coaching van Hylke Bonnema.
Zen Training Leer Denken Wat Je Wil Denken: Rients Ritskes
Anders Denken< Anders Voelen< Anders Doen: Sabina Hess

Cellulite en Chinese Cupping Massage