Nadat ik 10 jaar een evenementen bureau heb gehad, heb ik in oktober 2017 definitief besloten om een geheel anders koers in te slaan en uit mijn comfortzone te stappen. Nadat ik al veel eerder veel heb nagedacht in stilte , veel heb gewandeld en opleidingen heb gevolgd,mensen heb gesproken die mij gecoacht hebben en waarvan ik handvatten heb gekregen waarvan de puzzelstukjes op een gegeven moment op zijn plaats vielen wist ik welke koers ik moest gaan inslaan.

Mijn Missie:
Ik wil mensen en kinderen gaan helpen om ‘hun mooiste leven te leven” zonder beperkingen, stress en angsten. Geen problemen zien maar alleen oplossingen en helpen hun eigen creativiteit toe te passen en te creëren.

De keuze; Access Bars
In oktober  van 2017 ben ik, met deze methodiek in aanraking gekomen Hoe meer ik Access tools leer, hoe meer ik ze toepas hoe meer ik merk dat mijn leven veranderd is. “Het is snel en gemakkelijk, dit ‘moeten’ meer mensen weten”,.Hoe zou het zijn om aan jezelf te werken zonder te oordelen over je lichaamsbouw of de ‘verkeerde’ keuzes die je maakt(e)?
Dit is wat Access doet, zo anders dan andere methoden. Ook zeer geschikt om naast iets anders te gebruiken, zoals wandelen in de natuur of yoga.
Vóór Access heb ik verschillende technieken toegepast; rationele technieken, en spirituele techniek.. Met Access tools heb ik gemerkt dat ik ze op verschillende gebieden op mijn leven kan gebruiken; van ‘s ochtends vroeg opstaan (zwaar voelen vroeg in de ochtend en niet uit bed willen), een gebeurtenis op dat moment veranderen, financiële vooruitgang, depressieve gevoelens veranderen tot prettige nachtrust en voor examens.

De keuze; Aromatouch Technique:
Omdat ik er nog iets naast wou gaan doen wat zowel medicinaal als zacht word ervaren, heb ik voor Aromatouch Technique gekozen om mensen te leren ontspannen.
Zelfs door het delen van een ervaring met essentiële oliën, is er een verschil tussen gewoon de olie toe te passen op de onderarmen van iemand of de tijd nemen om echt te zorgen voor haar algemeen welzijn door de technische AromaTouch Fysieke aanraking is net zo belangrijk in AromaTouch als de aroma. Verbindingen die door deze techniek worden ontwikkeld, bouwen gevoelens van zelfvertrouwen op en helpen mensen ontspannen.

De keuze; Vitaliteitscoach:
De opleiding Vitaliteitscoach heeft mij  geleerd hoe je mensen en organisaties kunt begeleiden bij het behouden of terugwinnen van hun eigen vitaliteit en dat een kleine verandering leidt tot een groot resultaat.Waar je energie insteekt groeit. Het enige verschil tussen een probleem en een oplossing is dat mensen de oplossing begrijpen.Ik kan mij inzetten op het gebied van Vitaliteit Management, Coachen bij Stress en Burn-out, Emotiemanagement, De invloed van levensstijl op Vitaliteit, Vitaliteit en Voeding, Verandermanagement, Zingeving, Hulp bij kinderen.

Mijn competenties zijn:
Ik ben betrokken bij de ander en kan actief luisteren ,  kan doelgericht vragen stellen, bewustzijn creëren, plannen en doelen stellen, voortgang en verantwoordelijkheid bewaken. Ik werk vanuit waarden, vanuit overtuiging en met de persoon die ik nu ben zodat ik mijn missie kan volbrengen. Ik werk volgens de ethische richtlijnen en beroepsnormen.

Enkele voorbeelden van wat ik heb gedaan: Opleidingen ACCESS BARS, Practioner en Facilitator,Access Bars Body Process, Access Bars Facelift. Master Class van Michael Pilarczyk, NLP…. Aromatouch Technique
Vitaliteitcoach van Civas. Opvoedkompas.