Mijn naam is Marijke van der Galiën
Nadat ik 10 jaar een evenementen bureau  heb gehad, heb ik in oktober 2017 definitief besloten om een geheel anders koers in te slaan en uit mijn comfortzone te stappen. Nadat ik al veel eerder heb nagedacht in stilte ,  boeken heb gelezen en veel opleidingen heb gevolgd,mensen heb gesproken die mij gecoacht hebben , waarvan ik handvatten heb gekregen waarvan de puzzelstukjes op een gegeven moment op zijn plaats vielen wist ik welke koers ik moest gaan inslaan.

Mijn Missie:
Ik wil mensen en kinderen gaan helpen om ‘hun mooiste leven te leven” zonder beperkingen, stress en angsten. Geen problemen zien maar alleen oplossingen en helpen hun eigen creativiteit toe te passen en te creëren.

Ieder mens heeft het zelf genezend vermogen, alleen kan dit vermogen kleiner worden, waardoor klachten niet vanzelf meer overgaan en het lichaam geholpen moet worden.

De keuze; Access Bars/ Hoofdmassage
In oktober  van 2017 ben ik, met deze methodiek in aanraking gekomen Hoe meer ik Access tools leer, hoe meer ik ze toepas hoe meer ik merk dat mijn leven veranderd is. “Het is snel en gemakkelijk, dit ‘moeten’ meer mensen weten”,.Hoe zou het zijn om je hoofd leeg te maken en meer structuur in je hoofd te creëren zonder chaos?
Dit is wat Access doet, zo anders dan andere methoden. Ook zeer geschikt om naast iets anders te gebruiken, zoals wandelen in de natuur of yoga.
Vóór Access heb ik verschillende technieken toegepast; rationele technieken, en spirituele techniek.. Met Access tools heb ik gemerkt dat ik ze op verschillende gebieden op mijn leven kan gebruiken; van ‘s ochtends vroeg opstaan (zwaar voelen vroeg in de ochtend en niet uit bed willen), een gebeurtenis op dat moment veranderen, financiële vooruitgang, depressieve gevoelens veranderen tot prettige nachtrust en voor examens.

De keuze; Aromatouch Technique:
Omdat ik er nog iets naast wou gaan doen wat zowel medicinaal als zacht word ervaren, heb ik voor Aromatouch Technique gekozen om mensen te leren ontspannen.
Zelfs door het delen van een ervaring met essentiële oliën, is er een verschil tussen gewoon de olie toe te passen op de onderarmen van iemand of de tijd nemen om echt te zorgen voor haar algemeen welzijn door de technische AromaTouch Fysieke aanraking is net zo belangrijk in AromaTouch als de aroma. Verbindingen die door deze techniek worden ontwikkeld, bouwen gevoelens van zelfvertrouwen op en helpen mensen ontspannen.

De Keuze; Cellulite Massage:
Een rode draad in mijn leven is het afvallen en letten op een gezonde levensstijl.  Overgewicht , teveel eten en te weinig lichaamsbeweging is een oorzaak van het ouder worden waarbij de elasticiteit van de huid verloren gaat. Maar dit zijn niet de enige oorzaken , want cellulite kan voorkomen bij jongeren, kinderen en bij slanke vrouwen. Vetcellen die uitzetten lijken toch de belangrijkste verklaring te zijn in het ontstaan van cellulite en zwak bindweefsel.

De keuze; Vitaliteitscoach:
De opleiding Vitaliteitscoach heeft mij  geleerd hoe je mensen en organisaties kunt begeleiden bij het behouden of terugwinnen van hun eigen vitaliteit en dat een kleine verandering leidt tot een groot resultaat.Waar je energie insteekt groeit. Het enige verschil tussen een probleem en een oplossing is dat mensen de oplossing begrijpen.Ik kan mij inzetten op het gebied van Vitaliteit Management, Coachen bij Stress en Burn-out, Emotiemanagement, De invloed van levensstijl op Vitaliteit, Vitaliteit en Voeding, Verandermanagement, Zingeving, Hulp bij kinderen.

Mijn competenties zijn:
Ik ben betrokken bij de ander en kan actief luisteren ,  kan doelgericht vragen stellen, bewustzijn creëren, plannen en doelen stellen, voortgang en verantwoordelijkheid bewaken. Ik werk vanuit waarden, vanuit overtuiging en met de persoon die ik nu ben zodat ik mijn missie kan volbrengen. Ik werk volgens de ethische richtlijnen en beroepsnormen.

In de praktijk begeleiden wij mensen bij het vinden naar hun lichamelijk, psychisch, emotioneel en energetisch herstel.

Enkele voorbeelden van wat ik heb gedaan: Opleidingen ACCESS BARS, Practioner en Facilitator,Access Bars Body Process, Access Bars Facelift. Master Class van Michael Pilarczyk, NLP…. Aromatouch Technique, Cellulite Massage
Vitaliteitcoach van Civas Soul Body Fusion Practioner,  Cupping Massage, Energetische massage